Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ....

Έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς να γλυστρίσουμε ή και να πέσουμε με αφορμή κάποιο ελάττωμα του οδοστρώματος όπως μια λακούβα, ή πετρέλαια.

Είναι σημαντικό εκείνη τη στιγμή να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και να ακολουθήσουμε τα παρακάτω απλά βήματα προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αποζημίωση για τη βλάβη που έχουμε υποστεί.

1. Μάρτυρες
Σε ένα ατύχημα πάντοτε μαζεύονται διάφοροι οι οποίοι καταθέτουν την "εμπεριστατωμένη" άποψη τους για το πώς έγινε το ατύχημα αλλά που ποτέ δεν είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι στο δικαστήριο.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

2. Αστυνομία
Ο βασικότερος παράγοντας σε ένα ατύχημα είναι η απόδειξη του τι έγινε. Η αστυνομία πρέπει να κληθεί ΑΜΕΣΑ ώστε να καταγράψει το ατύχημα και να περάσει στο δελτίο συμβάντων με την ημερομηνία και την ώρα που συνέβει. Τις περισσότερες φορές καταγράφεται και η αιτία του ατυχήματος το οποίο καθιστά την υπόθεση μας ευκολότερη.
ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

3. Φωτογραφίες
"Μα κύριε αστυνόμε σε αυτήν τη λακούβα έπεσα" θα διαμαρτύρεστε εσείς. Ο Δήμος όμως την έκλεισε πριν 2 μέρες γιατί έπεσαν και άλλοι σαν εσάς. Και τώρα πώς θα το πιστοποιήσουμε που η λακούβα πλέον δεν υπάρχει?
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ

4. Ευθύνη δρόμου
Άντε και τα μάζεψα τα στοιχεία. Και που ξέρω εγώ ποιος φταίει για το πρόβλημα.
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ (ΔΗΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΥΠΕΧΩΔΕ, Κλπ)

5. Τραυματισμός
Σίγουρα όχι το καλύτερο που μπορεί να τύχει είναι όμως μέσα στις πιθανότητες.
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ (ΑΙΤΙΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ ΚΛΠ)

Επειδή όλα αυτά καλά αλλά με σπασμένο πόδι που να τρέχεις τώρα, ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται. Ζητάμε τη βοήθεια τους ώστε τα χαρτιά να τρέχουν πριν από μας για μας. Άλλωστε 2 μήνες με γύψο, 1 μήνας φυσικοθεραπεία, πρέπει και να δουλέψουμε, ποιος τη θυμάται τη λακούβα τέτοιες ώρες...........

Σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ θα απαντήσω Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ