Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ YAMAHA ΜΟΝΤΕΛΟ FJR1300

Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο FJR1300 για βελτίωση του ηλεκτρολογικού συστήματος εκτελούν η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.
Η ανάκληση αφορά περίπου 293 δίκυκλα, έτους κατασκευής 2006 έως 2009, στα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να φθαρεί υπερβολικά ο συγκεντρωτικός σύνδεσμος των γειώσεων εάν τα κυκλώματα που επηρεάζει ενεργοποιούνται ταυτόχρονα σε συστηματική βάση. Συνέπεια της πιθανής φθοράς είναι η διακοπή λειτουργίας των συγκεκριμένων κυκλωμάτων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να ελεγχθεί η επίμαχη περιοχή και να βελτιωθεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές οδηγίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 585 (αρμόδιοι: Ν. Λάριος, Μ. Κατσιγιάννης).
Πηγή: Η Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: