Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ Β. ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ


Δελτίο Τύπου 13/7/2011

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ Β. ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ

Το Δ.Σ. της ΜΟΤΕΚ στηρίζει το μέλος μας Βασίλειο Δημητρακάκη και καταγγέλλει το Υπ. Προστασίας του Πολίτη για την απαράδεκτη συμπεριφορά των ΜΑΤ την ημέρα της ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών κατά της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Βασίλη, το απόγευμα της Τετάρτης 29/06/2011 ο Βασίλης προσπαθώντας να βοηθήσει συνάδελφό του, που είχε χάσει τον προσανατολισμό του, από την καταιγίδα των αδικαιολόγητων χημικών που έπεφταν από το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα, μια διμοιρία των ΜΑΤ στο ύψος του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια άρχισε αναίτια και αδικαιολόγητα να πετάει πέτρες προς το μέρος του κόσμου. Αποτέλεσμα αυτού του λιθοβολισμού ήταν ένας κυβόλιθος να πετύχει τον αστράγαλο του Βασίλη και να του προκαλέσει βαρύ διάστρεμμα. Αναγκάστηκε να πάει μόνος του με το μηχανάκι του στο ΚΑΤ για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, το αποτέλεσμα ένας γύψος σε όλο το αριστερό πόδι. Δυστυχώς ο Βασίλης δεν ήταν το μοναδικό θύμα εκείνου του διήμερου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο Βασίλης να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το φορτηγό του και να μπορέσει να βγάλει το μεροκάματο για τα τρία (3) του ανήλικα παιδιά!!! Αυτή τη στιγμή και μετά από 15 ημέρες συνεχίζει να μην είναι σε θέση να εργαστεί...

Ο Βασίλης το μόνο που ζητάει είναι: Να του ζητήσει συγγνώμη όποιος εκ της διμοιρίας των ΜΑΤ του έριξε την πέτρα.

Σε διαφορετική περίπτωση η ΜΟΤΕΚ και ο Βασίλης καλούμε τον εισαγγελέα να παρέμβει και να χρησιμοποιήσει τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή για να αποκαλυφθεί ο αναίτιος λιθοβολισμός των ΜΑΤ προς ειρηνικούς και απροστάτευτους ανθρώπους μέσα στο κέντρο της Αθήνας και να τιμωρηθεί ο κάθε υπεύθυνος όπως του αναλογεί.

Ακούστε τι δήλωσε την επόμενη ημέρα στο Ράδιο 9

Παρακολουθήστε το βίντεο με τον Βασίλη στο Σύνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: