Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

Κάθε χρόνο στις 9 Μαρτίου το Υπουργείο Υγείας, οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας της Χώρας και ο Σύλλογός μας τιμάμε τη Μνήμη του ιατρού αιματολόγου ΗΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ, πρωτεργάτη και θεμελιωτή της Αιμοδοσίας στη Χώρα μας.
Την ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί να κάνουμε ομαδικές Πανελλήνιες εθελοντικές αιμοδοσίες, ομιλίες και βραβεύσεις ατόμων και φορέων με Κοινωνική προσφορά και σπουδαίο έργο στον Εθελοντισμό και στην Αιμοδοσία.
Για την φετινή χρονιά η επιτροπή αποφάσισε να βραβεύσουμε από την Εκκλησία μας, τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, από τους νέους εθελοντές αιμοδότες το 3Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Δήμους με μεγάλη αιμοδοτική και εθελοντική προσφορά, τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΣΙΡΟ και τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΝΙΚΟ ΖΕΝΕΤΟ.
Οι εκδηλώσεις και οι βραβεύσεις όμως λόγω των απεργιών των μέσων μαζικής μεταφοράς και των άσχημων καιρικών συνθηκών τις μεταθέσαμε για τις αμέσως επόμενες εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

13 – 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
Λίγες μέρες πριν το Πάσχα καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας στις ομαδικές αιμοδοσίες και να προσφέρουν αίμα στα πολυμεταγγιζόμενα άτομα και στους πάσχοντες που δεν έχουν συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.
Είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε πως παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας και εμείς, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας δεν χάθηκε.
Σας καλούμε στο Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17), στην εθελοντική αιμοδοσία:
Τετάρτη 13 Απριλίου ώρα 09.00 έως 18.00
Πέμπτη 14 Απριλίου ώρα 09.00 έως 14.00
Την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα τελετών θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του Παναγιώτη Τζίτζου και όλων των αδικοχαμένων μοτοσυκλετιστών.
Παράλληλα θα πραγματοποιήσουμε και την εξ αναβολής εκδήλωση και βράβευση της 9 Μαρτίου Ημέρα του ΗΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Γραμμένος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ταχ.. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Αθήνα 28 Μαρτίου 2011
Ταχ.. Κωδ. : 101 87 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Φαξ. : 210 5247061
e-mail : aimodosiayyka@yahoo.gr
http:/ : www.aimodosia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: