Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ


Με αφορμή τα δημοσιεύματα του NextDeal  "Σοκ: Καίνε τα αυτοκίνητά τους για να εισπράξουν την ασφάλεια" και "Άλλοι 125.000 ασφαλισμένοι στον αέρα-Στα χέρια του Βενιζέλου και του Προβόπουλου οι λύσεις για το επικουρικό" ενημερώνουμε τους καταναλωτές να προσέχουν τις συναλλαγές τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες, διότι μέσα στο φαινόμενο της κρίσης το μόνο που διαπιστώνουμε είναι η συνεχόμενη εκμετάλλευση ειδικών περιπτώσεων εις βάρος των σωστών και καθαρών καταναλωτών, δηλαδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά!
Όπως πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν κακόβουλοι πελάτες-πολίτες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες όπως λέμε αλλιώς τα "παραθυράκια" του νόμου. Το αποτέλεσμα είναι η αντίδραση κυβερνήσεων, ελεγκτικών φορέων και υπηρεσιών, τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών κτλ να προβαίνουν σε υπερβολικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να ψηφίζονται νόμοι και να υπάρχουν αντιδράσεις με οριζόντια εφαρμογή. Οπότε ότι και να συμβεί βρισκόμαστε υπό τον μεγενθυτικό φακό των ντετέκτιβ, υπό την απειλή κοψίματος του ρεύματος και άλλα πολλά που ετοιμάζονται να έρθουν άμεσα.
Για αυτό ενημερώνουμε τους πάντες ότι δεν θα δεχτούμε μέσα στις δύσκολες αυτές συγκυρίες την συνεχόμενη εκμετάλλευση των υγιών περιπτώσεων με σκοπό την αύξηση των κερδών επιχειρήσεων και κράτους...

1 σχόλιο:

Ερευνητης είπε...

Για ποιο κράτος μιλάμε; ...