Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΤ.Ε.Κ.


Η έκτακτη Γ.Σ. έχει ως βασικό σκοπό τη διενέργεια των εκλογών, την υποβολή υποψηφιότητας και την γενικότερη ενημέρωση των μελών της. Το γεγονός αυτό κάνει επιτακτική την παρουσία όσων περισσότερων μελών, για να γίνει ουσιαστική ενημέρωση και οι προτάσεις να εγκριθούν από όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ενεργών μελών.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ., στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΤ.Ε.Κ. Εφόσον δεν μπορείτε να παραστείτε αυτοπροσώπως και θέλετε να σας εκπροσωπήσει άλλο μέλος, θα πρέπει να το δηλώσετε με γραπτή εξουσιοδότηση.
Δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. και στις εκλογές έχουν όλα τα ενεργά μέλη τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει για το έτος 2012. Η συνδρομή ανά έτος συνεχίζει να ανέρχεται στα 5€.
Όποιοι επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα για την συμμετοχή τους θα πρέπει να το δηλώσουν στη γραμματεία το αργότερο μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως και τις 31/12/2011 αποκτούν και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Εφόσον δεν μπορείτε να παραστείτε αυτοπροσώπως για να δηλώσετε υποψηφιότητα, θα πρέπει να το δηλώσετε με γραπτή επιστολή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.
Κατεβάστε το πρόγραμμα της έκτακτης Γ.Σ.
Η ΓΣ και οι εκλογές θα διεξαχθούν με βάση το νέο μας τροποποιημένο καταστατικό. Για να δείτε το νέο καταστατικό της ΜΟΤΕΚ πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: