Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS

Λιγότερες από 20 μέρες έμειναν και οι 30 καλύτεροι Έλληνες & Διεθνείς αναβάτες ζεσταίνουν τις μηχανές τους για το ένα και μοναδικό υπερθέαμα που μόνο το Monster Energy Athens Supercross προσφέρει.
Μηχανές ζεσταίνουν και τα 250 φορτηγά με χώμα που θα διαμορφώσουν σε 3 ημέρες την καλύτερη πίστα Supercross που κατασκευάστηκε ποτέ στην αρένα του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.
Μεγάλα ονόματα από τον Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό χώρο του Supercross θα συμμετέχουν φέτος με μοναδικό τους στόχο τη νίκη σ’ ένα μεγάλο διεθνές γεγονός.
Ο Αμερικάνος Weston Peick, περσινός νικητής του Monster Energy Athens Supercross με πολλούς τερματισμούς στην δεκάδα του Αμερικανικού πρωταθλήματος Supercross, ευελπιστεί να μονοπωλήσει την χωμάτινη πίστα του σταδίου!
Μαζί με τον Έλληνα πολύπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή, συμμετέχουν και ο Αμερικάνος Jason Thomas (3ος στο Stuttgart Supercross 2012), ο Γάλλος Florent Richier (2ος στο Stuttgart Supercross 2012) νικητής στο παρελθόν στην Αθήνα με συνεχείς συμμετοχές τα τελευταία χρόνια και θέσεις στο βάθρο, ο Mickael Musquin (1ος στο Stuttgart Supercross 2012), ο Andrien Lopes, οι Γερμανοί Neugebauer και Daniel Sedlak, ο Κύπριος πρωταθλητής Χρύσανθος Χαραλάμπους και πολλοί άλλοι.
Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης θα αποτελέσει η εμφάνιση της ομάδας αθλητών freestyle της Monster Energy! Ο παγκόσμιας κλάσης και φήμης freestyler Andre Villa πλαισιωμένος φέτος από τον Αυστριακό αθλητή Martin Schnek και τον Έλληνα πρωταθλητή Νώντα Λογοθέτη υπόσχονται στο κοινό ένα εκρηκτικό show και μοναδικές στιγμές συγκίνησης και αδρεναλίνης.
Οι αγώνες babycross από τη νέα γενιά των αυριανών πρωταθλητών (αναβάτες έως 8 ετών), το BMX Show και η Έκθεση μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ που θα λειτουργεί παράλληλα με τους αγώνες, πρόκειται για μια ακόμα φορά να συνθέσουν την κορυφαία διοργάνωση για την μοτοσυκλέτα στη χώρα μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 10€ σε αριθμημένες θέσεις και η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

Οι ώρες έναρξης είναι το Σάββατο στις 19:00 και την Κυριακή στις 16:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensupercross.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: