Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Μετά από πολλά έτη αγώνα αρχίζει να έρχεται η δικαίωση για όλους μας και κυρίως για τον Ν. Θεοδώρου που ξεκίνησε και συνεχίζει τον αγώνα κατά των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων. Παράδειγμα προς μίμηση ο Ν. Θεοδώρου, δείχνει τον δρόμο προς όλους μας ότι όταν αγωνιζόμαστε χωρίς συμβιβασμούς μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Με αφορμή αυτή την απίστευτη προσπάθεια ας σκεφτούμε όλοι μας τι απλό και μικρό μπορούμε να προσφέρουμε μόνοι μας, κάτι που στη συνέχεια θα γίνει μεγάλο όταν πολλοί από εμάς καταφέρουμε να πετύχουμε μικρούς στόχους.

Οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες εκτός την ακαλαίσθητη οπτική που δημιουργούν, αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τους οδηγούς και κυρίως τους μοτοσυκλετιστές:
1. Έλκουν την προσοχή των οδηγών, σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ατυχημάτων.
2. Ατυχήματα από συγκρούσεις στα παράνομα στηρίγματα των διαφημιστικών πινακίδων.
3. Κατάληψη πεζοδρομίων.

Τις ημέρες που διανύουμε αρχίζουμε να διακρίνουμε την ενεργοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα πολλοί Δήμοι να έχουν αρχίσει την αποξήλωση ορισμένων τέτοιων πινακίδων. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από σήμερα να βάλουμε και εμείς ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια επισημαίνοντας την παράνομη διαφημιστική πινακίδα ακολουθώντας τις οδηγίες της ιστοσελίδας που ξεκίνησε στις 14/4/2010, Χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: