Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΩΡΑ;

Παρακολουθούμε με σεβασμό τις τελευταίες προσπάθειες πολλών συνανθρώπων μας ταλαιπωρημένων, άνεργων, εργαζόμενων, υπερχρεωμένων, ιδεολογικά προσκείμενων στην αλλαγή... όλοι για κάποιο λόγο θέλουν να φωνάξουν ενάντια σε αυτό που συμβαίνει, αλλά βλέπουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλό για να το αποτρέψουν. Αυτό που ξεκίνησε έστω και πολύ αργά πρέπει να γίνει πολύ μεγάλο. Τα αυτιά των κυβερνώντων έχουν κλείσει και η "ψυχή" τους έχει δοθεί στην "διάσωση" της χώρας μας...;;;
Αργήσαμε να καταλάβουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε τον εαυτούλη μας και να αρχίσουμε καθημερινά να τοποθετούμε ένα πετραδάκι για να κτίσουμε σιγά-σιγά ότι επιθυμούμε. Τόσα χρόνια το ευκαιριακό κέρδος (χρηματιστήριο, καζίνο, κτλ), η υπερκατανάλωση χωρίς ουσία, ο υπερδανεισμός και κυρίως ο καναπές με την T.V. του γνωστού σλόγκαν "δεν βαριέσαι" μας πλάκωσαν σαν ταφόπλακα και τώρα δεν μας αφήνουν να σηκωθούμε.
Φανταστείτε εάν όλες αυτές οι προσπάθειες γίνονταν πριν 1 -1,5 χρόνο πόσα προβλήματα θα είχαμε λύσει σήμερα... Έστω και την τελευταία στιγμή ας καθαρίσουμε το μυαλό μας, την ψυχή μας και ας προσφέρουμε σε αυτή την κοινωνία ένα μικρό καλό, σίγουρα όλοι θα γίνουμε καλύτεροι και όσοι δεν συμφωνούν, ξέρουν ποιοι είναι αυτοί, θα φύγουν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: