Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!

  • Πας να αγοράσεις μια μοτοσυκλέτα και κοιτάς να έχει abs και brembo φρένα δυπιστονα,τριπιστονα και όσο πάει «μπρος-πίσω».
  • Άντε την αγόρασες, κάμποσα λεφτακια μετρητοίς ή με τράπεζα, συν το κράνος, συν τα ρούχα της μοτοσυκλέτας, με προστασίες στα γόνατα στους ώμους στη πλάτη και αγκώνες, και άλλα «λεφτάκια».
  • Θέλεις και ασφαλιστική εταιρεία με οδική βοήθεια και τέλη κυκλοφορίας (τι πληρώνω με τα τέλη κυκλοφορίας;;;;;).
  • Μόλις γνωριστείς με την μοτοσυκλέτα στα 1.500χλμ, «βουρ» για λαστιχάκια μπρος-πίσω για να κρατάνε στις στροφές και να δουλέψουν το abs και τα δυπίστονα φρένα και μόλις ψιχαλίσει λιγάκι το πας το δίκυκλο και με τα πόδια γιατί η άσφαλτος είναι σαν το παγοδρόμιο ή δίνεις και άλλα «λεφτάκια» για να βάλεις λάστιχα με μαλακή γόμα σαν "τσίχλα", μπρος-πίσω για χειμώνα και τα αλλάζεις πάλι το καλοκαίρι.
  • Αλλά υπάρχει και ο άλλος με την «τετράτροχη κονσέρβα» που δεν έχει αλλάξει λάστιχα και σε κυνηγάει, από πίσω, σε κάθε φρενάρισμα να "συμφιλιωθείτε" γιατί ο δρόμος είναι "σαπούνι" και δεν "κόβει" γρήγορα.
  • Συν της άλλης και με τις καινούργιες διαγραμμίσεις στην άσφαλτο που άμα τις πατήσεις σε στροφή με ή χωρίς ψιχάλα ψάχνεις να δεις ποιος τροχός θα πιάσει πιο γρήγορα άσφαλτο, γιατί είναι σαν να πάτησες λάδια!
Τελικά γιατί πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας και γιατί πρέπει να έχω δώσει τόσα λεφτά για να μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στην πόλη με όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ωρα;
 
Χριστόφας Χατζηπαναγιώτης, μέλος ΜΟΤΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: